Általános Szerződési Feltételek

 A szerződés nyelve: magyar.

 Az internetes áruházak működésének jogi hátterét "A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 ( II. 5.) Korm. Rendelet" szabályozza.


A rendelet szerint a vásárlónak joga van a szerződéstől 8 napon belül indoklás nélkül elállni. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a küldeményt bontatlan csomagolásban visszaküldi, a vételárat legfeljebb 30 napon belül visszatérítjük. A visszaküldés költsége ebben az esetben a vásárlót terheli.

A vásárlói szavatossági igények érvényesítésére, és a kifogások intézésére egyebekben a Polgári Törvénykönyv, és a vásárlói kifogások intézésének szabályairól szóló rendelet az irányadó.

 

Elállás joga: a 17/1999.(II.5.) Korm.rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény alapján Önnek jogában áll 8 munkanapon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállni. A nyolc munkanapos határidő az áru átvételének napján kezdődik.

-          Visszaküldés esetén egyeztetést kérünk elérhetőségeink valamelyikén, hogy kollégánk rendelkezésre álljon a visszavétel zökkenőmentes lebonyolításához.

-          A visszaküldés költsége Önt terheli.

-          A visszaküldött áru ellenértékét a visszaküldést követő 30 napon belül bankon keresztül visszautaljuk az Ön által megadott bankszámlaszámra. Ehhez az szükséges, hogy Ön a visszautaláshoz az adatokat (név, bankszámlaszám) elektronikus formában megküldje részünkre. A visszaküldött áru ellenértékének visszafizetési kizárólag banki utalással történik!

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszállítása esetén vállalunk kötelezettséget a termék vételárának visszafizetésére!

 

Reklamáció: Amennyiben a vásárolt termékkel kapcsolatos mennyiségi vagy minőségi kifogásolás merülne fel, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal elérhetőségeink valamelyikén és lehetőség szerint orvosoljuk a problémát.

 

Adatvédelem: A KOCZKA-KER KFT weboldalát és a webshopot bárki ingyenesen látogathatja. A webáruházban történő vásárláshoz regisztráció szükséges, melynek során személyes adatokat is meg kell adni. Ezeket az adatokat a KOCZKA-KER KFT a megrendelés teljesítéséhez kéri és kizárólag a megrendelés teljesítésében közreműködő félnek (pl.fuvarozó) adja át a szükséges mértékben. A KOCZKA-KER KFT a regisztráció során megadott személyes adatokat kizárólag a webáruházból történő vásárlás teljesítéséig használja, ezeket harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé és üzleti titokként kezeli.

 

A felelősség korlátozása:A KOCZKA-KER KFT, mint az internetes áruház üzemeltetője nem felelős az interneten küldött vagy fogadott bármilyen adat elveszéséért, az internet hálózatban esetlegesen bekövetkező semmilyen működési hiba, vételi eszköz meghibásodása, bármely szoftver nem megfelelő működése, programhiba, technikai hiba bekövetkezéséért.

 Köszönjük a figyelmét, jó vásárlást kívánunk!